SANTA CECÍLIA


SONS DE SANTA CECÍLIA 2012

La setmana passada a l'escola es van fer diferents activitats relacionades amb la música per tal de celebrar  la diada de Santa Cecília.

El dijous 22 de novembre, els alumnes de 3r i 4t van anar a L'Auditori de Barcelona per assistir a l'audició "Orquestra't" a càrrec de l'orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya(OBC). 


Els cursos d'ed. Infantil i Cicle Inicial van veure diferents fragments de les pel.lícules musicals "Pere i el llop" i "Fantasia" i fins i tot, els alumnes de 1r i 2n van fer a Plàstica uns "ninots cantaires" molt divertits.

Com a cloenda,  el  divendres 23  a la tarda, es va organitzar un concert per a tots els alumnes a la sala d'actes del gimnàs.

L’objectiu d’aquest acte va ser que tots els nens i nenes de l'escola poguessin  observar, escoltar i gaudir  diverses  peces musicals interpretades amb instruments ben diferents: piano, violoncel, saxòfon, guitarra elèctrica i baix elèctric  i  que gràcies a la participació de joves intèrprets convidats, alguns d'ells  ex alumnes de l’escola, van fer possible que tots plegats passéssim una molt bona estona.

També va actuar la nostra Coral i fins i tot el grup d'alumnes més petits que fan "sensibilització musical"   van cantar-nos una  cançó.  En acabar tots junts vam cantar la cançó "Per Santa Cecília". 

En definitiva va esdevenir una bona vivència per a tots que esperem poder repetir en un futur.

Volem també donar les gràcies a tots els que ho han fet possible per la seva col.laboració i participació i cridar  ben fort  VISCA LA MÚSICA!  art que ens desperta les emocions.
Aquí en teniu un petit reportatge fotogràfic. 

"Per Santa Cecília tots junts celebrem la nostra diada ben musicalment". 
SANTA CECÍLIA A L’ESCOLA 2011


El passat dimarts 22 de novembre, tal i com diu la tradició; "Per Santa Cecília tots junts celebrem la nostra diada ben musicalment", els alumnes de Cicle Inicial al matí van anar a l’Auditori de la Bòbila de l’Hospitalet a veure l’audició musical Animalada de cançons 3 de Frederic Sesé i a la tarda tots els nens i nenes d’Educació Infantil van assistir a un concert a la sala d’actes del gimnàs de l’escola .
L’objectiu d’aquest acte va ser que els alumnes grans, que estudien música, oferissin un concert als seus companys més petits de P-3, P-4 i P-5 per aprendre i gaudir plegats del moment.
Enguany es van poder veure i escoltar diferents instruments; pianoguitarravioloncel isaxòfon, gràcies a la predisposició dels alumnes que van voler participar-hi i a la col·laboració de dos intèrprets convidats, un d’ells ex alumne de l’escola.
També va actuar la nostra Coral i fins i tot les alumnes més petites que fan música extraescolar van cantar-nos una cançó.
Tot plegat va esdevenir una experiència positiva, didàctica i enriquidora per a tots grans i petits que esperem poder repetir l’any vinent.
Per poder fer-vos una idea aquí en teniu un petit reportatge fotogràfic.


VISCA LA MÚSICA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada