dilluns, 6 de març de 2017

NOVA PÀGINA WEB

ESTRENEM PÀGINA WEB DE L'ESCOLA 

Com ja sabeu, fins ara, el blog era la nostra pàgina web oficial on es podien consultar diferents informacions de l'escola i veure les activitats que els nens i nenes van realitzant durant el curs.
 
Hem volgut renovar i facilitar l'accés a aquesta informació i sobretot que des d'un únic espai web tingueu accés a allò que necessiteu. 
Aquest nou espai, creat per la Generalitat de Catalunya/Departament d'Ensenyament, ofereix tot un ventall de possibilitats que poc a poc anirem construïm i anirem personalitzant: podreu continuar veient fotografies i vídeos de les activitats i sortides que realitzen els alumnes, cada curs tindrà el seu propi blog, podreu descarregar diversos documents i autoritzacions, podreu consultar el projecte educatiu i altres informacions d'interès i rellevants de l'escola i també participar-hi activament.

Us convidem que visiteu aquesta nova pàgina web per familiaritzar-vos ja que, a partir d'ara totes les informacions i notícies es publicaran en aquest nou espai. De moment, el blog (http://ceipmrrat.blogspot.com) continuarà obert però no estarà actualitzat. 

També us podreu inscriure al butlletí de notícies per estar al dia.

El link de la nova pàgina web és:
 
http://agora.xtec.cat/ceip-montserrat/
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada