dilluns, 6 de febrer del 2017

Participem al Fish&Chips!!

Una vegada més, la productora del programa Fish&Chips que s'emet al canal televisiu Super3 s'ha posat en contacte amb l'escola per participar en el programa. És un concurs produït per Televisió de Catalunya i Triacom Audiovisual que estimula l’aprenentatge de l’anglès mitjançant el joc i la música. És un espai de diversió amb continguts propers a l’audiència d’entre 8 i 12 anys, on es riu, es balla i es canta en anglès.

La primera setmana de gener, van venir a fer un càsting als nens i nenes de 6è per poder participar al programa i ens plau comunicar-vos que hem estat escola escollida i tres alumnes del curs de 6è participaran com a representats de l'escola. 

 El divendres 17 de febrer, aquests 3 concursants i la resta de nens i nenes de 6è juntament amb els alumnes de 4tA/B i 5è, els acompanyaran per fer de públic, i així animar-los, viure l'experiència d'una gravació televisiva, practicar l'anglès i passar-s'ho d'allò més bé cantant i ballant. 

L'escola ja hi ha participat en altres dues edicions i és una experiència molt enriquidora tant pels participants com per la resta de companys que aniran de públic.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada