dimecres, 10 de febrer del 2016

INICIEM EL PROJECTE!!!!!


Ahir  a la tarda vam donar el tret de sortida al Projecte Interdisciplinari d’enguany:


 Vam tenir una visita inesperada: Un vell pescador!!

Iniciem el projecte!!
Cliqueu a la foto per veure un petit resum de la visita

Així que, aquests dies farem la descoberta de moltes coses que tenen relació amb el mar Mediterrani; països i cultures,  oficis relacionats amb el mar, tipus de naus i vaixells, fauna mediterrània, paisatges, músiques, contes, llegendes. . . . . . tot el que té a veure amb el “Mare Nostrum” el nostre  mar serà el fil conductor de les diferents activitats que s’aniran realitzant durant les properes setmanes als diferents cicles educatius : sortides al CRAM, al Port de Barcelona, a un poblat Íber de Calafell, visites al museu Marítim i al Museu d’Història, activitats de recerca, presentacions i tallers plàstics amb el Carrau  per  convertir l’escola en un veritable racó mariner.


Com sempre, aquest és un projecte obert a tota la comunitat educativa en el que us convidem a participar-hi si hi esteu interessats,  si algú té experiències que vulgui transmetre als infants només cal que es posi en contacte amb nosaltres per organitzar una sessió amb algun grup 
classe.

Com a cloenda del Projecte us convidarem a unes Portes Obertes a l’escola, molt probablement  divendres 4 de març a la tarda, per visitar l’exposició de treballs  que entre tots haurem fet. Més endavant i en funció de com es vagin desenvolupant les activitats us confirmarem la data i l’hora de l’acte de Cloenda.

Un cop més desitgem que aquest sigui un Projecte per gaudir i aprendre tots junts.

Així doncs, que comenci la descoberta de “La Mediterrània”!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada