divendres, 27 de març del 2015

CLOENDA DEL PROJECTE

Els nens i nenes de l'escola han descobert el món de l’art a partir de la pròpia experiència, han après moltes coses i han gaudit, És per això que agraïm la col·laboració i participació a totes les persones que ens heu ajudat a fer-ho  realitat:

-El Claustre de professors que ha guiat des de diferents perspectives la descoberta dels artistes que els alumnes han treballat a les aules.

-La  Soledat Sans i la Laia Amargós, artistes del nostre municipi, que han fet possible que els nostres nens i nenes fossin els protagonistes de les seves pròpies obres d’art amb la realització de  “La paret dels infants” i “Totxanes”.

-L’equip de monitoratge amb qui els alumnes han decorat el Menjador de l’escola fent diferents treballs plàstics relacionats amb el projecte.

 -El Sr Joan Maria, conserge de l'escola, ha ajudat als alumnes de 4t a reproduir un Mondrian a escala sobre un quadre ja existent, ha decorat la porta d'entrada al menjador amb una reproducció de Joan Miró i ha fet els rètols informatius. 

-Dues mares d’alumnes, les senyores Anna Badia i Isabel Ezcurra  persones amb coneixements artístics que han ofert voluntàriament unes sessions de Collage i d’Il·lustració als alumnes de 2n, 3r i 4t de Primària.







-La visita del senyor Ferran Levy, escultor professional  per mostrar als alumnes el procés de creació d’una escultura.





Objectiu assolit, gràcies a tots!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada