dijous, 29 de novembre del 2012

Celebrem Santa Cecília


SONS DE SANTA CECÍLIA

La setmana passada a l'escola es van fer diferents activitats relacionades amb la música per tal de celebrar  la diada de Santa Cecília.

El dijous 22 de novembre, els alumnes de 3r i 4t van anar a L'Auditori de Barcelona per assistir a l'audició "Orquestra't" a càrrec de l'orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya(OBC). 


Els cursos d'ed. Infantil i Cicle Inicial van veure diferents fragments de les pel.lícules musicals "Pere i el llop" i "Fantasia" i fins i tot, els alumnes de 1r i 2n van fer a Plàstica uns "ninots cantaires" molt divertits.




Com a cloenda,  el  divendres 23  a la tarda, es va organitzar un concert per a tots els alumnes a la sala d'actes del gimnàs.

L’objectiu d’aquest acte va ser que tots els nens i nenes de l'escola poguessin  observar, escoltar i gaudir  diverses  peces musicals interpretades amb instruments ben diferents: piano, violoncel, saxòfon, guitarra elèctrica i baix elèctric  i  que gràcies a la participació de joves intèrprets convidats, alguns d'ells  ex alumnes de l’escola, van fer possible que tots plegats passéssim una molt bona estona.

També va actuar la nostra Coral i fins i tot el grup d'alumnes més petits que fan "sensibilització musical"   van cantar-nos una  cançó.  En acabar tots junts vam cantar la cançó "Per Santa Cecília". 

En definitiva va esdevenir una bona vivència per a tots que esperem poder repetir en un futur.

Volem també donar les gràcies a tots els que ho han fet possible per la seva col.laboració i participació i cridar  ben fort  VISCA LA MÚSICA!  art que ens desperta les emocions.
Aquí en teniu un petit reportatge fotogràfic. 

"Per Santa Cecília tots junts celebrem la nostra diada ben musicalment". 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada