divendres, 4 de maig del 2012

INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES !!!!!

L'equip directiu de l'Escola us vol  comunicar la nova situació que s'ha produït en matèria de substitucions des del passat 30 d'abril i que comportarà que els mestres de l'escola haurem de cobrir les substitucions durant els 10 primers dies lectius d'una baixa  en les hores que tenim  de desdoblaments , reforços , ...

Des de Nomenaments de Primària del Departament d'Ensenyament se'ns ha notificat avui , quan hem demanant la substitució d'una baixa , el següent comunicat :

"Segons instruccions del Director general de Professorat i Personal de Centres Públics i d'acord amb l'article 4 del Reial Decret LLei 14/2012, de 20 d'abril, de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en l'àmbit educatiu amb relació a la substitució del personal docent, es nomenarà personal substitut quan hagin transcurregut 10 dies lectius des de l'inici de la substitució que justifica el nomenament. "

És a dir els nomenaments dels substituts es produiran únicament quan hagin transcorreguts 10 dies lectius (14 naturals ) des de la situació que dóna origen al nomenament.
Aquesta mesura es va començar a aplicar  dilluns 30 d'abril de 2012

1 comentari:

  1. ara són 6 dies lectius que han de transcórrer per posar un substitut, sempre i quan aquest faci un mínim de 4 dies! sinó RES de RES

    ResponElimina