dissabte, 24 de març de 2012

VISITA D'ESTUDIS

El passat dijous 2 de març l'Escola va rebre la visita de 16  professionals de l'ensenyament (inspectors i directors ) de 12 nacionalitats europees diferents acompanyats per inspectors i tècnics del Departament d'Ensenyament .
Des de la Subdirecció General de Llengües i Plurilingüisme se'ns va demanar de mostrar en aquests visitants el nostre Projecte Plurilingüe .
Després d'una benvinguda de la Mª Pilar Junqué, directora de l'Escola  i una petita introducció del sr. Lluís Monfort ,regidor de l'Ajuntament de Sant Just , va ser la nostra mestra d'anglès ,la Mireya Muñoz, l'encarregada d'explicar pas per pas tots els projectes que estem desenvolupant a l'escola al voltant de les llengües .A continuació es va passar per totes les classes per veure "in situ" el treball que estem desenvolupant i van conversar amb els alumnes i professors  Per finalitzar la Coral de l'Escola els va acomiadar amb tres cançons : una en francès , una en anglès i altra en català .
Val a dir que l'idioma emprat durant tota la visita va ser  l'anglès .

Les visites d’estudi per a especialistes en educació preveuen ajut financer per permetre als responsables de la presa de decisions i als especialistes en educació, dur a terme visites d’estudi multinacionals que generin un efecte multiplicador. 
El propòsit d’aquestes visites rau a facilitar l'intercanvi d’informació i experiències sobre qüestions d’interès comú als països participants, d’una manera especial als sectors de l’ensenyament primari i secundari general, tècnic i professional. D’aquesta manera, la visita d’estudi ajuda als participants a tenir en compte en el seu treball l’experiència adquirida en altres indrets, i posa a la disposició dels responsables polítics una informació de qualitat i actualitzada entorn de l’educació en tota la UE i els països AELC-EEE. 
Espai de ràdio Desvern on s'explica la notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada